chad-sabrina-0056

Iets meer dan een jaar geleden mocht ik de bruiloft fotograferen van Chad & Sabrina. Een bruiloft waar ik nog vaak aan terug denk. Naast hun bruiloft in Nederland, zijn ze ook in Malawi getrouwd en ook die mocht ik fotograferen. Toen Chad me dus een paar maanden geleden zei dat Sabrina zwanger was en ze graag een zwangerschaps shoot wilden gaan doen sprong ik een gat in de lucht. Wat ontzettend leuk om je ‘oude’ bruidspaar weer eens te kunnen zien en bij te kletsen. Qua foto lokatie waren we er eigenlijk vrij snel uit. Chad & Sabrina woonden in Zeist en iedere keer als ik daar een huwelijk moest fotograferen kwam ik langs een heel mooi koepeltje. Tot nu toe was het er nog niet van gekomen om daar een fotoshoot te doen, maar nu ging het er dan toch van komen. Een paar maanden later was het zover. Sabrina was ondertussen 7 maanden zwanger en had al een mooie ronde buik. Het weer was prachtig en de herfst kleuren maakten van de lokatie een sprookje.

Al met al een super mooie en leuke dag en ik kijk nu al uit naar de newborn shoot die we over een paar maandjes gaan doen.

 

 

 

chad-sabrina-0015

chad-sabrina-0028

chad-sabrina-0032

chad-sabrina-0033

chad-sabrina-0034

chad-sabrina-0036

chad-sabrina-0042

chad-sabrina-0056

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *