Trouwfotograaf Vlist

Wat een super bruiloft hadden Willeke & Bert-Jan ! De dag begon voor mij al vroeg. Bert-Jan zou willeke al om 08:00 uur ophalen dus toen de wekker rond 6:00uur ging was het snel douchen en dan op weg naar het ouderlijk huis van Willeke in Vlist voor de getting ready foto’s.

Het zou een drukke dag worden met de ceremonie in het raadshuis van Haastrecht en de kerkelijke inzegening in een mooi pittoresk kerkje in Leerdam. Maar nadat Bert-jan aangekomen was en Willeke bewonderd had was het eerst tijd om foto’s te maken in de omgeving van Vlist.  Na de ceremonie en de kerkelijke inzegening ging het gezelschap nog even lekker borrellen en (taart eten natuurlijk) bij restaurant de prikkelinge in leerdam. Toen de taart op was stonden de familie foto’s nog op het programma welke we in de haven van leerdam gemaakt hebben. Hierna op naar  boerderij Mereveld voor het feest. Voor mij als trouwfotograaf was het een fantastische dag, een lekker gek bruidspaar, leuke familieleden en vrienden en allerlei leuke locaties om te fotograferen. Moe.. maar super voldaan ging ik aan het eind van de avond dan weer naar huis.

Wille & Bert-jan bedankt dat ik jullie huwelijk mocht fotograferen en nog heeeeel veel geluk!!

 


Trouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf VlistTrouwfotograaf Vlist

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *