Trash the dress

Na het huwelijk van Chad & Sabrina zijn we met het gehele gezelschap nog een paar dagen naar Lake Malawi gegaan. Na een rit van 4 uur over slechte wegen maar door het schitterende landschap kwamen we uiteindelijk aan op een van de mooiste plekjes die ik ooi gezien heb. Ik had het paar gevraagd hun trouwkleding voor de zekerheid mee te nemen en gelukkig maar. De eerste avond was de zonsondergang zo mooi dat we besloten om ook hier nog een paar mooie foto’s te maken. De eerste avond waren we net wat te laat, maar gelukkig bleven we meerdere dagen. De volgende dag hebben we heerlijk gerelaxed met zwemmen, snorkelen, BBQ op een eiland en van de rotsen springen.

Toen het einde van de middag naderen trokken Sabrina en Chad hun trouwkleding weer aan voor de zonsondergang foto’s. De zonsondergang was weer prachtig. Wat een feest voor mij als bruidsfotograaf om dit te mogen fotograferen !!! Toen de zon beide onder was gegaan besloot ik al mijn moed bij elkaar te rapen en het stel te vragen om ook wat foto’s in het water te maken.Een echte trash the dress dus! Natuurlijk, geen probleem was hun reactie en ik was als een kind zo blij! Want… hoe vaak krijg je een bruidspaar zo ver dat ze met hun prachtige kleding een meer inwandelen om daar foto’s te maken ?? Gelukkig was het nog steeds heerlijk warm en beide genoten ervan. Rest nog de foto’s van dit bijzondere paar op deze fantastische locatie:

 

Trash the dress

Trash the dressTrash the dressTrash the dressTrash the dressTrash the dressTrash the dressTrash the dressTrash the dressTrash the dressTrash the dressTrash the dress

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *