mentoring voor bruidsfotografen

Waarom mentoring ?

Een paar jaar geleden kwam ik op een punt waarbij ik voor mijn gevoel een beetje stil stond met mijn fotografie. Ik maakte goede bruidsreportages, mijn klanten waren dolblij met de foto’s. Mijn bedrijf liep goed. Maar toch.. Zelf was ik niet tevreden en had ik het gevoel dat ik beter kon. Het gevoel dat er een hoger niveau was, betere, spannendere foto’s. Alleen.. een niveau waarvan ik geen idee had hoe ik dat moest bereiken. Dus ik ging  workshops volgen bij beroemde fotografen in binnen- en buitenland. Hoewel dit altijd super leuk was leverde het mij niet de informatie op om naar dat volgende niveau te komen. Bij workshops  luister je toch naar het verhaal van iemand, hoe hij/zij fotografeert en eventueel kan je ‘oefenen’ met een ‘bruidspaar’. Het ging echter het nooit echt over mijn fotografie. En daar had ik nu juist behoefte aan. Iemand die keek waar ik stond, waar ik tegen aanliep en mij handvaten kon geven om naar dat volgende niveau te komen.

Dat was voor mij het moment dat ik besloot dat ik 1-op-1 mentoring nodig had. Nu 2 jaar later kan ik zeggen dat dat voor mij de beste beslissing ooit geweest is. Mijn fotografie is enorm gegroeid, ik ben zelf veel blijer met mijn foto’s en heb het gevoel nog steeds te groeien. En dat is het gekke met fotografie. Er lijkt geen einde te zijn. Nu ik de afgelopen tijd voor mijn gevoel enorm gegroeid ben zie ik dat er nog weer hogere niveau’s zijn. En ongetwijfeld zullen er nog vele meer zijn op het moment dat die weer bereikt zijn. Ik volg dus nog steeds 1-op-1 mentoring en blijf mezelf continue verbeteren.

Heb jij ook het gevoel dat je een beetje stil staat en wil je naar een hoger niveau groeien ? Ik help je er graag mee. Samen gaan we kritisch naar je werk kijken en kan ik je tips geven hoe/waar je jezelf kan verbeteren. Hoe de mentoring verder verloopt bepaal jezelf. Waar zit je mee, waar loop je vast, wat vind je lastig ? Als dat duidelijk is gaan we samen daar op focussen. De mentoring richt zich dus 100% op jou en wat jij op dit moment nodig hebt om verder te groeien.

Enkele onderwerpen waar we aan kunnen werken:

 • Kritiek sessies waarbij we al je raws doornemen
 • Licht. Hoe herken je mooi licht zowel binnen- als buiten ?
 • Compositie
 • Hoe vang je meer journalistieke, echte momenten.
 • On- en off camera flash technieken
 • Album design
 • Website
 • etc

Kosten :

 • Eenmalige sessie van 3 uur : € 275,- (ex btw)
 • 6x per jaar, sessies van 3 uur : € 250,- (ex btw) / sessie
 • 12x per jaar, sessies van 3 uur: € 235,- (ex btw) / sessie

 
De datums voor de sessies plannen we samen in, rekening houdend met de tijdstippen dat het voor jou het meest waardevol is.
B.v. in de winter niet of minder vaak en tijdens het hoogseizoen wellicht vaker.
Meer of minder sessies dan hierboven kunnen natuurlijk ook.

Interesse ? Neem dan contact op !