Loveshoot

Joost en Katja trouwen over een paar maanden in December, midden in de winter dus. We hopen dan natuurlijk op echt winterse taferelen en het liefst een mooi pak sneeuw voor de foto’s. Want als je dan een winter wedding houd, dan het liefste ook echt een winterwedding met verse sneeuw & chocolade.  Toch vonden ze het een leuk idee om ook midden in de zomer nog een loveshoot paleis het loo te doen. Paleis het Loo bij Apeldoorn is een schitterende locatie voor zowel bruidsreportages als loveshoots. Veel mooie en vooral verschillende plekjes en mogelijkheden Op een zonnige zondag middag reed ik dus richting Paleis het Loo waar we de loveshoot gingen doen. Het was prachtig weer en in de tuinen daardoor heel erg druk. We moesten dus zo nu en dan wel even zoeken naar een rustig plekje maar uiteindelijk is dat prima gelukt Beide hadden zich werkelijk prachtig gekleed op de locatie. De jurk en haarstijl van Katja en het pak van Joost maakt in combinatie met zo’n locatie dat we echt een uitstraling krijgen van de jaren 40/50. Prachtig gewoon!!

We zijn eerst in de  paleistuinen zelf begonnen en daarna hebben we nog foto’s in het paleis zelf gemaakt. Het was prachtig om te zien hoeveel dit stel van elkaar houd. De liefde spatte er gewoon van af. Ik zie nu al uit naar de bruiloft in december!!!

 

LoveshootLoveshootLoveshootLoveshootLoveshootLoveshootLoveshootLoveshootLoveshootLoveshootLoveshootLoveshootLoveshootLoveshoot

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *