loveshoot
Een loveshoot in de sneeuw.. Hoe romantisch wil je het hebben ? Op dus naar Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt te Beesd waar we de foto’s gingen maken van Willeke en Bertjan.Een ontzettend leuk stel uit Vlist waar de verliefdheid werkelijk van af spat!. Eenmaal aangekomen lag het landgoed er schitterend bij.

Het was heel rustig en we hadden dus lekker alle ruimte voor onszelf.  Na een uurtje foto’s gemaakt te hebben van o.a. van sneeuwballen gooien, sleetje rijden, rennen , boompje klimmen  en wat zwijmelfoto’s stelde Bertjan voor om even verderop nog wat foto’s te maken. Hij wist daar een mooi plekje en wilde daar ook nog een mooie foto van.

Nou prima! Terwijl we al kwebbelend bij de plek aankwamen ging Bertjan ineens op de knieën om Willeke alsnog officieel met ring en al ten huwelijk te vragen. Mijn mond viel open. En ik weet eigenlijk nog steeds niet wie er nu meer verbaasd was.. Willeke of ik ? Na een paar seconden met open mond verdwaasd gekeken te hebben kwam ik weer bij zinnen en snel foto’s gemaakt van de nog steeds verbaasde Willeke. Toen viel me ook pas op dat Bertjan de tekst ‘Willeke wil je met me trouwen ?‘ in de sneeuw had geverfd 🙂 Supertof natuurlijk en wie heeft er nu foto’s van het aanzoek ? Een moment later kwam Willeke ook bij zinnen en zei natuurlijk dolgelukkig volop JA ! Ze vlogen elkaar in de armen om daarna nog heel even verbaasd naar de ring te kijken maar toen kwam toch een dikke zoen en knuffel !

Ik kijk nu al uit naar het huwelijk van deze twee! Maar voor nu .. de foto’s van de loveshoot & het aanzoek :

loveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshootloveshoot

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *