Vind je album met het stappen plan:

  1. Bepaal welk formaat album jullie willen
  2. Kies welke type (1-7) album jullie willen
  3. Kies de kleur voor jullie album
  4. Kies bijbehorende design / foto (alleen mogelijk bij sommige type albums)

Het formaat van jullie trouwalbum

Tenzij anders afgesproken heeft jullie trouwalbum een formaat van 30cm x 30cm met 40 pagina’s. Willen jullie toch een ander formaat ? Dat kan,uiteraard wel tegen een meerprijs. De verschillende mogelijkheden zijn:

Vierkant album:

  • 20x20cm
  • 30x30cm
  • 35x35cm
  • 40x40cm

Langwerpig album:

  • 30x20cm (30cm breed, 20cm hoog)
  • 40x30cm (40cm breed, 30cm hoog)

 

Type 1: De vintage albums

De vintage albums hebben een linnen voorkant en zijn verkrijgbaar in 17, voornamelijk aardse tinten. Op de voorkant kunnen jullie namen (met een max. van 15 karakters) worden ge-embossed en/of kan er een foto geplaatst worden.

 

Type 2: De retro albums

De retro albums hebben een suede-achtige voorkant en zijn verkrijgbaar in 8 kleuren. Op de voorkant kunnen jullie namen, trouwdatum worden gezet in een van de 8 designs:

Type 3: De hippie-chic albums

De hippie-chic albums zijn verkrijgbaar in 13 hippe kleuren. Op de voorkant kunnen jullie namen, trouwdatum worden gezet in een van de 14 designs:

Type 4: De Lunak albums

De lunak albums zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren. Op de voorkant kunnen jullie namen, trouwdatum worden gezet

Type 5: De Kulit albums

De Kulit albums zijn verkrijgbaar in 4 verschillende kleuren. Op de voorkant kunnen jullie namen, trouwdatum worden gezet in een van de 6 designs:

Type 5: Het basic album

Het basic album is een album met een (kunst) lederen kaft en verkrijgbaar in een van de diverse kleuren. (Beschikbare kleuren staan helemaal onderaan deze pagina)

Type 6: Het customized album

Het customized album is heeft een (kunst) lederen rug  en achterkant verkrijgbaar in een van de diverse kleuren. De voorkant bestaat uit een foto (Beschikbare kleuren staan helemaal onderaan deze pagina)

Type 7: Het bristol album

Het bristol album is heeft een (kunst) lederen rug  en achterkant verkrijgbaar in een van de diverse kleuren. De voorkant bestaat uit een doorzichtige plexiglas plaat waardoor een foto te zien is (Beschikbare kleuren staan helemaal onderaan deze pagina)

 

 

 

 

Beschikbare kleuren voor de basic/customized/acrylic/bristol albums