Stijl

Mijn bruidsreportages zijn anders en origineel. Romantisch, stijlvol, spontaan en eigentijds. En met sfeervolle details. Door mijn ervaring en creativiteit weet ik intieme en spontane momenten op natuurlijke wijze vast te leggen. Zonder mijn nadrukkelijke aanwezigheid, maar wel met de juiste aanwijzingen. Blijdschap en geluk zullen van de foto’s afspatten.

 

Afspraak maken

Zijn jullie enthousiast en willen jullie mij als fotograaf ? Wacht dan niet te lang en neem contact op om te informeren of ik nog beschikbaar ben voor jullie dag. Mijn agenda loopt snel vol en het zou natuurlijk zonde zijn als een ander bruidspaar jullie net voor is. Na het invullen van het contact formulier neem ik zo snel mogelijk met jullie contact op om een afspraak te plannen

 

Eerste kennismaking

De eerste kennismaking vind altijd bij mij in Zoetermeer plaats op een dag/tijdstip dat het jullie uitkomt. Daar jullie waarschijnlijk ook moeten werken is dit vaak avonds of in het weekend. Mochten jullie nu ver weg wonen dan kunnen we ook eerst via telefoon of skype afspreken. Tijdens de eerste kennismaking ben ik altijd nieuwsgierig en wil ik graag weten hoe jullie dag eruit gaan zien maar vooral jullie leren kennen. Hoe beter ik jullie ken, des te mooier de foto’s straks precies weergeven wie jullie zijn. Uiteraard kunnen jullie meer van mijn werk en albums zien en desgewenst kan ik een vrijblijvende offerte voor jullie maken.

 

Reserveren

Als jullie mij kiezen als fotograaf dan is het slim om dit al zo vroeg mogelijk vast te leggen. Maar wellicht weet je nog niet precies hoeveel uur fotografie je precies wilt, en twijfel je nog over die toffe ouderalbums? Dat snap ik, je boekt een fotograaf vaak maanden van te voren terwijl de uiteindelijke dagplanning nog niet helemaal vast ligt. Daarom kunnen jullie altijd na de boeking de offerte gewoon kosteloos aanpassen. Als het later toch meer/minder uren worden of je besluit dat trouwalbum wel/niet te nemen dan pas ik graag de offerte hier later op aan.

 

Een maand voor de bruiloft

Een maand voor de bruiloft neem ik contact met jullie op voor de laatste details. Jullie krijgen van mij een vragenlijstje en graag ontvang ik de dagplanning en alle adressen waar we op jullie dag komen. Veel bruidsparen vinden het tevens leuk om mij en mijn werk in de tijd naar het huwelijk te volgen. Voeg me dus gerust toe op facebook of like mijn bedrijfspagina om mijn werk te volgen. Hebben jullie tussendoor vragen ? Bel of e-mail mij dan gewoon. Ik geef jullie graag tips en heb een lijst van aanbevelingen als je twijfelt wie je b.v. moet kiezen voor de lekkerste taart

 

De grote dag

Tijdens de dag moeten jullie lekker genieten en je niet druk maken over de fotograaf/foto’s. We hebben alles van te voren besproken en ik weet precies wat er die dag allemaal staat te gebeuren. Ik zal voornamelijk op de achtergrond werken en alle mooie momenten vastleggen.

 

 

Na de bruiloft

Terwijl jullie lekker aan het na-genieten zijn stuur ik jullie binnen een paar dagen alvast een preview van een aantal foto’s. Zo heb je alvast wat te zien en te tonen aan je vrienden en familie en wordt het na-genieten nog leuker. Ondertussen ga ik de foto’s uitzoeken en na-bewerken. Na 3 weken zijn jullie foto’s klaar en ontvangen jullie deze per post op een mooie USB stick. Op deze USB stick staan dan alle foto’s in hoge resolutie.

 

 

Het trouw album

Natuurlijk willen jullie zelf bepalen hoe het album eruit gaat zien en welke foto’s er in moeten. Geen probleem. Als de foto’s klaar zijn begin ik met een eerste opzet voor het trouwalbum welke ik jullie via de e-mail toestuur. Vaak is deze eerste opzet al voor 90% precies wat jullie willen. Nadat jullie het ontwerp bekeken hebben kunnen jullie aangeven wat je eventueel allemaal veranderd wilt hebben. Ik pas dat dan weer aan en stuur jullie een nieuw ontwerp. Dit doen we net zo lang totdat jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp. Na goedkeuring wordt het album besteld en ongeveer 4 weken later ligt het bij jullie thuis op de salon tafel te pronken!