Chateaux de Presseux

 

Dit keer een hele speciale bruiloft. Op 8 mei gaven Joy & Cynthia gaven elkaar het ja-woord op het schitterende Chateaux de Presseux in België. Een echte destination wedding dus ! Voor mij als bruidsfotograaf sowieso een prachtige plek om te mogen fotograferen maar wat het allemaal nog leuker maakte was dat ik ook in het kasteel mocht overnachten. Ik arriveerde de avond van te voren. Joy & Cynthia waren er ook al, samen met een aantal gasten. Iedereen was al druk bezig om alles voor te bereide voor de volgende dag. Om alles echt een persoonlijk tintje te geven hadden Joy & Cynthia er namelijk voor gekozen om alles, maar dan ook alles zelf te regelen. Van catering tot  verlichting tot versieringen .. alles was zelf gedaan. Heel veel werk.. maar met een schitterend resultaat!

Toen de grote dag aanbrak ging het er even om spannen. Er was veel regen voorspeld dus het was maar de vraag of ze buiten konden trouwen of dat dit toch binnen in het kasteel moest. In het kasteel zelf is ook schitterend, maar ja.. buiten trouwen is natuurlijk extra speciaal. Omdat het er echt om ging spannen werd uiteindelijk besloten om zowel binnen als buiten alles gereed te zetten en op de laatste minuut te bepalen wat het ging worden. De weergoden zaten gelukkig mee en dus kon de ceremonie buiten plaatsvinden. Na de ceremonie volgde de kerkelijke inzegening in het kerkje wat ook onderdeel is van het zelfde landgoed. Zelden heb ik zo’n leuke kerkelijke inzegening meegemaakt. De dominee , (of was het nu toch pastoor??) begon zijn speech met als onderwerp.. Wat als jesus vandaag nog onder ons zou zijn.. Zou hij dan ook twitteren, facebooken en whatsappen? En wat zou hij dan tweeten? Misschien iets als: “Vandaag zo iets tofs gedaan: Water in wijn veranderd!” of  “Wow.. hoe cool… net over water gelopen!“.

Een heel speciaal moment vond ik toen Cynthia een lied zong voor Joy. Je zag dat hij er aangedaan en geëmotioneerd van was. Logisch.. zou ik ook zijn. Na de ceremonie hebben we de trouwfoto’s gemaakt. Op zo’n prachtig landgoed hoefden we niet lang te zoeken naar mooie plekjes. Schitterend gewoon. Terwijl de trouwfoto’s gemaakt werden kreeg de rest van het gezelschap een workshop salsa dansen. Hierna volgde de receptie met taart en champange moment. De avond werd afgesloten met een barbecue en spetterend feest in het koetshuis

Als ik ooit nog eens ga trouwen dan weet ik het zeker.. Dit wordt de trouwlocatie!

Joy & Cynthia heel erg bedankt dat ik jullie bruiloft mocht fotograferen en nog heel veel liefde en geluk in de toekomst!

 

Chateaux de Presseux
Chateaux de Presseux
Chateaux de Presseux
Chateaux de PresseuxChateaux de Presseux
Chateaux de Presseux

Chateaux de Presseux
Chateaux de Presseux

Chateaux de Presseux
Chateaux de Presseux

Chateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de PresseuxChateaux de Presseux

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *