Saskia en Herman trouwden op het prachtige kasteelt Ophemert. Voor mij was het ook een verrassing want hoewel ik ondertussen aardig wat kastelen gezien heb, was ik in kasteel Ophemert nog niet geweest. Na een lange rit door schilderachtige binnendoor weggetjes kwam het kasteel eindelijk in zicht en wauw!! Wat een mooie lokatie. Snel naar binnen om Saskia op te zoeken. Dat bleek nog wel even een dingetje, maar na wat rondvragen stapte ik dan toch de juiste kamer binnen en begroette Saskia me met een brede glimlach.

Tijd om de voorbereidingen vast te leggen. Terwijl ik hiermee bezig was kwamen haar moeder stiekum ook even gluren hoe haar dochter werd omgetoverd in een prachtige bruid. De trots straalde van haar gezicht. Altijd tof om zulke momentjes te mogen meemaken en vastleggen. Na de voorbereidingen stond Herman, een beetje zenuwachtig, onderaan de trap te wachten totdat Saskia daar dan aan zou komen. Alweer met een grote glimlach op haar gezicht kwam ze naar beneden en konden ze elkaar die dag voor het eerst bewonderen.

Na de eerste ontmoeting zijn we foto’s gaan maken. Saskia & Herman hadden een mooie boomgaard in de omgeving gevonden en daar het lente is was deze overgoten met bloesem. Ondanks het druilerige weer hadden beiden er zin in en voor we het wisten moesten we alweer terug naar het kasteel voor de ceremonie.

Voor het ja-woord spraken de twee elkaar nog de geloften toe en daarna was het ja ik wil met een hele dikke zoen en knuffel. De ringen moesten nog even wachten, die zouden tijdens de kerkelijke ceremonie pas komen. Maar eerst was het tijd voor taart & toast , een mooie emotionele speech van pappa en natuurlijk heel veel felicitaties.

De kerkelijke ceremonie vond plaats in een klein idylisch nabijgelegen kerkje. Als laatste op de dag stond de receptie en diner in de schitterende lokatie Residence Rhenen op het programma. Aan het einde van de receptie begon het weer op te klaren en daar we nog wat tijd over hadden stelden Saskia & Herman voor om nog even naar de duinen te gaan. Wat een ontzettend goed idee. Zo op het einde van de dag staat de zon lekker laag aan de hemel en dan is het licht zo mooi op de foto’s.  5 minuten later waren we er dan en tijdens een mooie wandeling door de duinen hebben we de laatste foto’s van die dag gemaakt.

Saskia & Herman, dank dat ik jullie dag heb mogen fotograferen. Heel veel geluk gewenst samen en ik hoop dat jullie nog lang van alle foto’s gaan genieten
Erwin

 

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0002

 

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0004

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0005

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0006

 

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0008

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0009

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0010

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0011

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0012

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0013

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0014

 

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0016

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0017

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0018

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0019

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0020

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0021

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0022

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0023

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0024

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0025

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0026

 

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0028

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0029

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0030

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0031

 

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0033

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0034

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0035

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0036

bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0037
bruidsfotograaf-kasteel-ophemert-0001-2

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *