Op een mooie dag in juni gaven Lex & Nicole elkaar het ja-woord. En dat deden ze niet zomaar ergens. Als trouwlocatie hadden zij het grootste kasteel in Nederland uitgekozen, Kasteel de Haar .Niet alleen is Kasteel de Haar  het grootste kasteel in Nederland, persoonlijk vind ik het ook een van de mooiste.

Voordat er getrouwd kon worden moest natuurlijk eerst de visagie, haren en jurk (aan)gedaan worden. Samen met vriendinnen en moeders werd Nicole omgetoverd tot een prachtige bruid. Lex had ondertussen de koets opgehaald en was onderweg. Terwijl de temperatuur buiten richting tropische temperaturen begon te stijgen, stegen binnen de zenuwen ook een beetje. De first-look op zo’n dag is toch altijd wel een spannend momentje 🙂 Gelukkig hoefde Nicole niet al te lang te wachten want al snel stond Lex  breed glimlachend onder aan de trap op Nicole te wachten.

Nicole kwam glunderend de trap af en eindelijk konden ze elkaar die dag voor het eerst bewonderen. Na de eerste felicitaties stapten beiden in de koets om richting Kasteel de Haar te rijden. Eenmaal aangekomen stonden de overige gasten al te wachten en was het moment dan eindelijk daar dat er getrouwd kon worden. Lex & Nicole trouwden in de schitterende trouwkapel.

Na de ceremonie was het tijd voor taart & toast in het na-gelegen tuinhuis en natuurlijk de felicitaties. Hierna kregen de gasten een rondleiding in het kasteel en gingen Lex & Nicole (en ik) de trouwfoto’s maken. Uiteraard hebben we deze rondom het prachtige kasteel gemaakt. Als je zo lekker rondwandelt door de kasteel tuinen dan lijkt de tijd weer sneller te gaan als normaal. En dus moesten we het kasteel helaas vaarwel zeggen en was het tijd om naar ’t Wapen van Haarzuylen te rijden waar het diner & feest avonds zou plaatsvinden. 

Lex & Nicole, heel veel geluk toegewenst en bedankt dat ik en rob jullie bruiloft mochten vastleggen.

kasteel de haar-0001

kasteel de haar-0002

kasteel de haar-0003a

 

kasteel de haar-0005

kasteel de haar-0006

 

 

 

 

kasteel de haar-0011

kasteel de haar-0012

 

 

 

kasteel de haar-0016

kasteel de haar-0017

kasteel de haar-0018
kasteel de haar-0019a

kasteel de haar-0020

kasteel de haar-0021
kasteel de haar-0022a

kasteel de haar-0023

 

kasteel de haar-0025

 

kasteel de haar-0032

 

kasteel de haar-0034

kasteel de haar-0035

 

 

kasteel de haar-0038

 

kasteel de haar-0040

kasteel de haar-0041

kasteel de haar-0042

kasteel de haar-0043

kasteel de haar-0044

Comments

comments

2 Comments

 1. Wat hebben we genoten!!
  Het zijn prachtige foto’s en dan is dit nog maar een selectie!
  Leuk stukje geschreven ook 🙂

  Groetjes,
  Nicole

 2. Rik (broer van Lex)

  Helemaal mee eens, Nicole!
  Een mooi verslag van de hoogtepunten van de dag en een prachtig voorproefje van het boek…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *