bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-7

Toen Kenny & Nedi bij mij op gesprek kwamen werd als snel duidelijk dat ze door de bomen het bos niet meer zagen. Ze waren al bij diverse fotografen langsgeweest en vonden het gewoon zo moeilijk om een keuze te maken. Op zich niet verwonderlijk want er zijn natuurlijk zoveel collega fotografen. Samen zijn we toen gaan zoeken wat ze nu precies wilden. In het begin wisten ze het zelf ook niet precies, ja mooie foto’s en herinneringen. Maar wat precies.. en hoe.. ? De klik was in iedergeval duidelijk aanwezig, dat was al 1 pluspunt. En tijdens het gesprek kwamen we er langzamerhand achter wat ze wel/niet mooi vonden. Vol enthousiasme vertrokken de twee 1.5 uur later om thuis nog eens alles te laten bezinken en erover na te denken. Dit duurde nog even maar uiteindelijk kwam het verlossende woord.. ik mocht hun bruiloft gaan fotograferen ! En wat voor een, Kenny & Nedi hadden gekozen voor Kasteel Amerongen als trouwlokatie. Ik zeg het vaker, maar ook voor deze geld dat het een van de mooiste trouwlokaties van NL is. De dag begon voor bij bij Nedi’s ouders thuis waar ze zich gereed zou maken voor de dag. Terwijl de sfeer bij Nedi thuis heel relaxed was, bleek dat bij Kenny achteraf anders te zijn. Hij was heel nerveus en wilde eigenlijk maar 1 ding.. Zo snel mogelijk zijn bruid zien. Daardoor kwam hij veel te vroeg en moest hij nog een tijdje rondrijden in de te leuke trouwauto en wachten tot Nedi ook zover was. Toen het moment dan eindelijk daar was kwam hij met een big smile op zijn gezicht aanlopen en kon hij eindelijk zijn Nedi in de armen sluiten.
Na de first look ging het gezelsschap richting Kasteel Amerongen. Eenmaal aangekomen hebben we eerst de trouwfoto’s gemaakt. Kenny was nog een beetje zenuwachtig, zou alles wel goed gaan deze dag ? Maar Nedi straalde zoveel rust uit dat Kenny uiteindelijk ook kon relaxen en beide genoten zichtbaar van de fotoshoot en de momentjes die ze samen hadden.
Na de fotoshoot was het dan zover.. de ceremonie kon beginnnen. Maar wat gingen we doen.. binnen of buiten trouwen ?? Het was nog droog, maar aan de lucht te zien kon het eigenlijk elk moment gaan regenen. Buienrader nog maar eens bekeken en die gaf aan dat er nog geen regen aan zat te komen. Toch maar buiten trouwen dan.. gelukkig want dit was een van de redenen waarom Kenny & Nedi deze trouwlokatie gekozen hadden.
Na het ja-woord was het een klein stukje lopen naar de kerk, voor de kerkelijke inzegening. We waren er geen moment te vroeg. Terwijl iedereen binnen een plekje vond begon het buiten dan toch te regenen. Binnen was het een mooie, licht kerkdienst. Er werd gebeden en gezongen en natuurlijk werd de zegen over het bruidspaar uitgesproken.
Na de kerkdienst liep iedereen weer terug richting Kasteel Amerongen waar de receptie, taart & toast begon. Er werden warme felicitaties uitgedeeld en ondanks de regen genoot iedereen.
Aan het einde van de receptie stond nog iets leuks gepland, een chinese thee ceremonie. Dit heb ik al een paar keer eerder mogen fotograferen, maar het blijft gewoon zo’n mooie chinese traditie om te zien en mee te maken.
Hierna ging iedereen uitgebreid dineren en werd de dag afgesloten met een schitterend feest.
Kenny & Nedi, heel veel geluk in de toekomst en dank dat ik jullie dag heb mogen fotograferen & meemaken.

bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-1 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-2 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-3 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-4 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-5 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-6 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-7 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-9 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-10 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-11 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-14 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-15 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-16 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-17 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-18 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-19 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-20 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-21 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-22 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-23 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-24 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-25 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-26 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-27 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-28 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-29 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-30 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-31 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-32 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-33 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-34 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-35 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-36 bruidsfotograaf-kasteel-amerongen-37

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *