bruidsfotograaf bruidsfotografie

29 juni 2012.. Na 25 jaar was het er dan toch eindelijk van gekomen en gingen Irene & Leendert trouwen. Dat het geen doorsnee huwelijk ging worden was al vrij snel duidelijk. Ik wist al dat ze in plaats van trouwringen de dag ervoor tattoo’s hadden laten zetten welke tijdens de cermonie in de kerk onthuld zouden worden. Maar dat de openingsdans zou bestaan uit een tapdansende bruid op roze klompen?? En het feest daarna geopened zou worden door een djimbe sessie.. Dat had ik niet verwacht of eerder meegemaakt!

Ochtends vroeg begon de dag bij .. tja en daar ging het al meteen mis. Niet de deur van Irene & Leen was versierd, maar de deur van de buren 2 huizen verder op wel. Ik nogmaals kijken.. Nee ik had toch echt het goede adres. Zouden er 2 huwelijk plaatsvinden dan? Twijfel twijfel.. De buurvrouw zag mij buiten twijfelen en kwam naar buiten om te vertellen dat ik toch echt bij haar moest wezen. Irene zat nog bij de kapper/visagie dus begonnen we eerst maar met het fotograferen van alle details zoals de jurk,schoenen,sieraden etc. Tegen de tijd dat ik daar mee klaar was kwam Irene aanzetten en kon ze de jurk aandoen. Leen kwam al snel aan om zijn bruid op te halen waarna we richting Amsterdam gereden zijn om o.a. in het vondelpark de foto’s te gaan maken. Na de fotosessie was het tijd voor het officiele gedeelte van de dag welke in een prachtig kerkje in Zwaag plaatsvond. Persoonlijk blijf ik dit soort kerkjes als bruidsfotograaf toch wel mooi vinden. Na de ceremonie was aansluitend de receptie en werden de ballonnen opgelaten en duiven losgelaten. Avonds diner en feest in Avenhoorn waarna mijn taak er weer op zat. Irene & Leen bedankt voor een geweldige leuke dag. Heel leuk om jullie bruiloft te mogen vastleggen!!

Rest nog… de foto’s!

 

bruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografiebruidsfotograaf bruidsfotografie

bruidsfotografie bruidsfotograaf Zwaag Avenhorn

 

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *