bruidsfotograaf texel

Toen Joyce contact opnam of ik interesse had om haar bruiloft op Texel te fotograferen hoefde ik niet lang na te denken. Natuurlijk wilde ik dat !!! Het heeft toch altijd iets bijzonders om op een eiland te trouwen. Daar Fabian echter op de grote vaart zit en op dat moment ergens bij Marroko rondvoer was het nog even lastig om op korte termijn een kennismakingsgesprek te plannen.

Een paar weken later was hij echter weer thuis en zo hebben we vlak voor het huwelijk toch nog even kunnen kennis maken. Joyce vertelde me dat hun huwelijk op het strand zou plaatsvinden (cool!!!) en dat ze avonds bij zonsondergang een trash-the-dress shoot in de zee wilde (nog cooler!!!)  Daar was ik natuurlijk ook wel voor te porren

Met een trash-the-dress shoot is het idee om foto’s te maken die je normaal niet maakt omdat de jurk anders (te) vies word. Daar het huwelijk aan zee plaatsvond wilde Joyce graag foto’s hebben met de jurk in de zee/branding!

Helaas.. naarmate de dag dichterbij kwam werd het weer steeds slechter en op 25 augustus stond er een stevige windkracht 6-7 waarbij het het ene moment zonnig was en het volgend moment stortregende. De ceremonie werd dus uit zekerheid toch maar binnengehouden in de strandtent paal 21. Gelukkig trok de buien net even weg tijden het maken van de foto’s, maar met de harde wind viel het niet mee. Hoewel het wel leuke plaatjes opleverde met de wapperende jurk en haren! Na de trouwfoto’s nog even heerlijk borrelen op het terras en bijkletsen waarna de BBQ begon.

Tegen een uur of 8 gingen de daggasten weer richting de haven om de laatste boot naar Den Helder te nemen. Ikzelf had een B&B geregeld en zou die nacht lekker relaxed op Texel doorbrengen..  De zon ging onder maar door de dikke bewolking was dit niet meer te zien. Toch respect voor Joyce & Fabian die met een windkracht 7-8!!! in de zee hebben gelopen, gesparteld en in de branding hebben gelegen. Alles voor de foto’s !!

Joyce & Fabian het was een dag om niet snel te vergeten! Bedankt dat ik jullie huwelijk heb mogen vastleggen en natuurlijk heel veel geluk in de toekomst!

 

bruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texel

bruidsfotograaf texel

bruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texelbruidsfotograaf texel

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *