Bruidsfotograaf Meerkerk

In het pittoreske Meerkerk vond op 16 augustus de prachtige bruiloft van Kees en Marleen plaats. De dag begon ochtends vroeg bij de ouders van Marleen waar zij en haar zussen zich gereed maakten voor de dag. Rond 9.00uur kwam Kees aan en kon het koppel elkaar voor die dag voor de eerste keer bekijken. Zowel Kees als Marleen zagen er beide prachtig uit. Na de first look gingen we op weg om de trouwfoto’s te maken.

Kees & Marleen hadden hiervoor een prachtig plekje uitgekozen bij het water. Toen daar ook nog een bootje lag met de naam ‘een nieuw begin’ was het al duidelijk.. Daar moesten ze in gaan zitten voor de foto. Helaas was de eigenaar van de boot het hier niet helemaal mee eens. Zijn fiets bleek die ochtend te zijn gestolen en zijn humeur was volgens mij ook mee-gejat. Eerst dus maar ergens anders heen om wat foto’s te maken.

Toen we later weer terug kwamen bleek de eigenaar weg te zijn en konden we het toch niet laten om het bootje even te kapen.  Dus toch nog een paar foto’s met het bootje gemaakt.

Na de trouwreportage volgde nog een prachtige high-tea in de grote tuin van de buren. Hierna was het op weg naar het gemeente huis voor de ceremonie.Eenmaal aangekomen begroet ik normaal de ambtenaar even om een praatje te maken. Dit maal bleek het een grapjas te zijn want hij verzekerde mij dat hij niet de ambtenaar was maar boer, en het gewaad als grap geleend had voor het bruidspaar.. Mij had hij goed beetgenomen want naïef als ik ben geloofde ik het natuurlijk ook nog.

Ook de rest van de ceremonie was de goede man erg grappig en werd het een hele leuke speech waarbij veel gelachen werd. Toen de ceremonie afgelopen en de duiven losgelaten waren ging het gezelschap onderweg naar partycentrum ‘t dak waar het diner en receptie zou plaatsvinden. Al met al een prachtige dag waar ik het gevoel had niet alleen bruidsfotograaf te zijn maar door alle gastvrijheid ook een beetje bij de familie hoorde!  Mijn dank gaat uit naar Judith welke mij die dag assisteerde en natuurlijk naar Kees & Marleen voor de prachtige dag die ik met jullie heb mogen beleven!

Bruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf MeerkerkBruidsfotograaf Meerkerk

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *