bruidsfotograaf leiderdorp

Toen ik op 24 augustus richting Leiderdorp reed had ik er echt zin in. Niet alleen was het prachtig weer, maar vandaag beloofde een hele leuke bruiloft te worden. Tijdens het kennismakingsgesprek een paar maanden daarvoor viel me al op wat een leuke mensen Danny & Lisanne zijn. Toen ik dus ochtends bij Lisanne aankwam werd ik meteen hartelijk begroet en voelde het meer alsof ik een goede vriend was die op de koffie kwam dan ‘de fotograaf’.

Al snel waren de eerste foto’s van het stylen gemaakt en terwijl ik bezig was met de overige details vast te leggen kwam Danny alweer aanrijden in een te leuke VW cabrio. Na de first look zijn we de trouwfoto’s gaan maken bij het park rond Brasserie de Hooiberg in Leiderdorp en daarna nog bij de Burcht en het oude centrum van Leiden. Altijd  leuk om als bruidsfotograaf in een oud stadscentrum te mogen fotograferen. Het bruidspaar krijgt altijd zoveel leuke reacties van voorbijgangers!.

Na de trouwfoto’s was het tijd om terug te gaan naar Brasserie de Hooiberg waar de huwelijksplechtigheid zou plaatsvinden. Daar aangekomen werd het paar uitgebreid begroet door vrienden en familie en kon de ceremonie beginnen. Na de ceremonie de taart & cupcakes met natuurlijk de champagne toast en felicitaties

Hierna begon de receptie welke heerlijk buiten in het zonnetje plaatsvond. Voor de gene die het iets te warm vonden was zelfs een grote party tent opgezet zodat zij onder genot van een drankje en hapje in de schaduw konden genieten.  Na de receptie begon het diner en zat het voor mij er helaas weer op.

Danny & Lisanne bedankt voor een hele mooie dag en natuurlijk heel veel geluk toegewenst !!!!

 

 

bruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorpbruidsfotograaf leiderdorp

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *