bruidsfotograaf dordrecht

 

Op 12 oktober 2012 gaven Wesley & Manon elkaar het jawoord in het stadhuis van Dordrecht. Ik weet nog goed dat ik bij hun thuis kwam voor de eerste kennismaking. Wesley & Manon zijn namelijk beide grote liefhebbers van honden net als ik. Ze hebben twee grote honden waarvan één bullmastiff.. Naast Rottweilers echt mijn lievelingsras. Een enorm grote hond.. maar superlief 🙂 Van mijn kant was er dus meteen een klik en dit bleek al snel wederzijds.

Een paar maanden later was het dan zover. Ondanks dat het een typische Nederlandse dag was met wind & regen had ik er superveel zin in. Eerst foto’s gemaakt bij Manon en toen zij bijna klaar was snel naar Wesley gegaan om daar ook nog wat foto’s te maken. Verrassend genoeg waren beide eigen vrij relaxed.  De ouders hadden meer last van de zenuwen.

Nadat Wesley Manon had opgehaald ging het gezelschap op weg  naar het stadhuis van Dordrecht voor de huwelijksceremonie. Ik ben hier als bruidsfotograaf al diverse malen geweest. Dit keer herkende ambtenaar van de burgerlijke stand mij echter. Op zich leuk.. waar het niet dat ze halverwege de toespraak de gasten vroeg even te  wachten omdat ik een creatieve foto wilde maken. Ik kon wel door de grond zakken!
Toen de ceremonie erop zat was het tijd om de trouwfoto’s te gaan maken. Vanwege de regen hebben we deze binnen gemaakt bij Galerie de Compagnie.

Na de trouwfoto’s ging het gezelschap naar het Wantijpaviljoen waar de taart werd aangesneden en avonds het diner zou plaatsvinden en zat voor mij de dag er weer op

Wesley & Manon.. heel veel geluk toegewenst !!!

bruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrechtbruidsfotograaf dordrecht

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *