Bruidsfotograaf Deventer

Op 22 juni gaven Majorie & Tjeerd elkaar het ja-woord in het prachtige Deventer.. Een dag waarin de rivier de ijssel centraal stond. Ochtends bevonden we ons aan de ene kant van de oever om de styling van Majorie & Tjeerd vast te leggen. Daarna foto’s gemaakt in het oude bijna middeleeuws aandoende centrum van Deventer en als laatste de bijna hilarische ceremonie in het gemeentehuis. Na het gemeentehuis was het tijd om de andere kant van de ijssel op te zoeken. Met het pondje naar de overkant en je staat meteen bij het het prachtige Ijsselhotel waar de receptie en het diner plaats vond. Na het chambreren van de champange en de taart vond iedereen een plekje op het terras om lekker bij te kletsen en van de zon te genieten. Helaas kwam tijdens de speech net even een regenbui voorbij waardoor even uitgeweken moest worden naar binnen. Na de regen komt echter altijd de zon .. zo nu ook en wonder boven wonder was het schitterend weer tegen de tijd dat de balonnen werden opgelaten. Als laatste evenement stond nog een rondvaart op de ijssel op het programma waarna de gasten lekker aan het diner begonnen en voor mij de dag er helaas al weer op zat.

Majorie & Tjeerd… Bedankt dat ik jullie huwelijk heb mogen vastleggen!  En als laatste nog een heel speciaal bedankje voor collega bruidsfotograaf Peter Lammers van yourweddingphotos.eu ! (hij weet wel waarom..)

Bruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf DeventerBruidsfotograaf Deventer

 

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *