bruidsfotograaf bergen op zoom

Een paar weken voor hun huwelijk belden Erik & Lisette mij op of ik nog beschikbaar was. Gelukkig was dit zo en aan de hand van het portfolio op mijn website besloten ze mij te boeken.
Zo kwam het dus dat ik op 31 augustus op weg ging naar Orangerie Mattemburg in Bergen op Zoom om daar de trouwreportage te maken terwijl ik Erik & Lisette nog niet ontmoet had.
Blijft altijd wel een beetje spannend want als bruidsfotograaf weet je niet wat je te wachten staat. Aan de andere kant merk ik wel dat ik juist hierdoor open sta voor alles wat je tegenkomt en niet op pad gaat met al een idee wat voor foto’s je gaat maken.
Eenmaal aangekomen ontmoette ik Erik & Lisette en wat een leuk spontaan en gastvrij stel!
Het ijs was eigenlijk al gebroken voor we begonnen waren !
De foto’s hebben we gemaakt in de prachtige tuinen rond de Orangerie. Normaal staan de tuinen open voor publiek, maar vandaag was het erg rustig. Zo rustig dat we met zijn drietjes waren en lekker alle tijd hadden om in alle rust de mooie plekjes op te zoeken

Na de foto’s begon de trouwceremonie in de schitterende zaal van de orangerie. De zon scheen  lekker door de ramen zonder dat het te heet werd. Dat Erik & Lisette dol op elkaar zijn bleek wel toen ze al aan de kus begonnen voordat de ambtenaar klaar was met ze tot man & vrouw te benoemen. Hilariteit alom en de kus werd met plezier nogmaals overgedaan toen de ambtenaar wel klaar was!

Na de ceremonie was er een  receptie op het prachtige terras van de orangerie en werden de cadeau’s en felicitaties uitgedeeld. Hierna ging het bruidspaar verder met het diner en feest maar zat de dag voor mij er al weer op.
Erik & Lisette bedankt voor de leuke middag, jullie spontaniteit en gastvrijheid en natuurlijk heel veel geluk met elkaar en de kleine die jullie binnenkort verwachten

bruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoombruidsfotograaf bergen op zoom

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *