Bruidsfotograaf Amersfoort

Bruidsfotograaf Amersfoort | Maureen en Robbin

Maureen & Robbin trouwden in het prachtige oude klooster Mariënhof te Amersfoort. Maar voor het zover was begon de dag voor mij als bruidsfotograaf ochtends bij de ouders van Maureen. Traditie getrouw vonden dus alle voorbereidingen bij het ouderlijk huis plaats en mocht dan eindelijk die prachtige jurk aan. Terwijl ik de voorbereidingen van Maureen vastlegde was Robbin ondertussen in Soest vol spanning aan het wachten tot hij zijn Maureen zou zien. Beide waren natuurlijk erg gespannen en nieuwsgierig. Toen het moment daar was t dat ze elkaar zagen was het precies zo hoort het zijn: emotioneel met tranen van geluk. Het blijft iedere keer weer prachtig om als ‘buitenstaander’ wat je als bruidsfotograaf toch bent dit intieme soort momenten te mogen meemaken en vastleggen. Na elkaar uitgebreid bewonderd en geknuffeld te hebben zijn we richting Kasteel en Park Groeneveld in Baarn gereden om daar de trouwfoto’s te gaan maken. Ik was hier vorig jaar ook al een keer geweest en wist dus ongeveer wat te verwachten. Aan de ene kant wel fijn, aan de andere kant ook wel weer gevaarlijk. Je wilt als bruidsfotograaf immers niet in herhaling vallen en dezelfde foto’s als de vorige keer maken. Maar volgens mij is dit wel gelukt. Na de foto’s ging het gehele gezelschap richting klooster Mariënhof waar de ceremonie zou plaatsvinden. Toen het ja-woord gegeven was het tijd voor de taart & champagne moment welke plaatsvonden in de prachtige binnentuin van dit klooster. Terwijl de gasten zich vermaakte ben ik nog even met Maureen & Robbin het klooster ingedoken want zo’n mooie locatie smeekt gewoon nog wat foto’s te maken. Hierna ging iedereen aan het diner en ging ik weer met een super gevoel naar huis.

Robbin & Maureen dank dat ik jullie bruidsfotograaf amersfoort mocht zijn en jullie dag mocht vastleggen en heel veel gelukkig in Amerika!

Bruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf AmersfoortBruidsfotograaf Amersfoort

 

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *