bruidsfotograaf alkmaar

 

Op 10 augustus hebben Maurice & Liset elkaar het ja-woord gegeven. Samen met Marco (mijn assistent voor de dag) reden we van Zoetermeer naar Alkmaar om zo rond 8 uur bij Liset en haar ouders aan te komen. Onderweg viel ons op hoe schitterend de dag begon.. De zon was net op en scheen schitterend door de mist welke nog boven de weilanden hing.. Dat beloofde heel wat goeds voor de bruidsreportage !

Toen we aankwamen was Liset al bijna klaar met de visagie en na een bakje koffie was het op naar de kapper samen met zussen, kinderen en moeder. Gezellig druk dus. Na de kapper gingen het gezelschap weer terug naar huis waar iedereen zich ging omkleden en Liset natuurlijk de jurk ging aandoen. Marco was ondertussen bij Maurice om daar de voorbereidingen te fotograferen. De tijd ging snel voorbij met het fotograferen van alle details, het aandoen van de jurk en als snel was het moment daar.. Maurice stond voor de deur. Maurice droeg een prachtig blauw-kleurig pak. Liset kon haar ogen niet geloven toen ze elkaar die dag voor het eerst zagen!

De ceremonie zou plaatsvinden in het vredeskerkje bergen aan zee. Voor het vervoer de kerk had het bruidspaar een prachtige grote amerikaanse bus gehuurd zodat alle daggasten en het bruidspaar meekonden en niet zelf hoefden te rijden. Eenmaal aangekomen stonden we voor een prachtig kerkje helemaal midden in de duinen.. Schitterend.. Dat zulke plaatsen nog bestaan in nederland ! Na nog heel even gewacht te hebben op de laatste gasten kon de ceremonie beginnen .

Na de ceremonie ging met de bus naar Robacher’s Watermolen in Hauwert waar de receptie,diner en feest zou plaatsvinden en we tevens de trouwfoto’s zouden gaan maken. We kwamen een beetje te laat aan maar dit werd vrij soepel opgelost door de planning een beetje aan te passen.

Al met al een prachtige dag waarbij ik bruidsfotograaf Marco Peter wil bedanken voor zijn assistentie die dag en natuurlijk Maurice & Liset voor de prachtige dag en dat ik hun huwelijk heb mogen vastleggen!

 


bruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaarbruidsfotograaf alkmaar

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *