Blog

Hieronder vinden jullie overzicht van de laatste reportages.

Cynthia & Alex
WPJA Award

WPJA Award

Na een gezellig avondje uiteten me vrienden zit ik nog even te facebooken en dan valt mijn mond open. Is dit waar ?? na 3x gekeken te hebben kan ik het nog niet geloven. Ik heb een WPJA award gewonnen met de volgende foto van Dennis & Monica tijdens hun after wedding shoot in ijsland!  

Janine & Chris
After wedding shoot Monica & Dennis – ijsland

After wedding shoot Monica & Dennis – ijsland

[video]https://vimeo.com/176842048[/video] Een after wedding / trash the dress shoot in je trouwkleding op IJsland, wie wil dat nu niet ? Monica & Dennis in ieder geval wel ! Na het boeken was het nog lang wachten tot het zover was. IJsland is nou niet echt een tropische eiland en om nu bij -20 graden in je bruidsjurk foto's te gaan maken leek ons niet echt comfortabel. Wachten op de zomer dus wanneer de temperatuur  een behaaglijke 13-17 graden is. Nog niet echt warm, maar prima te doen. Op 19 juli  is het eindelijk zover en kon de trip beginnen. Samen vlogen we richting IJsland voor een 6-daagse trip langs alle bezienswaardigheden waarbij we tussendoor af en toe foto's zouden gaan maken. Op internet hadden we al de meest prachtige natuurlandschappen gezien en dus waren onze verwachtingen hoog. We konden haast niet wachten tot we geland waren om alles te gaan bekijken. Maar toen we aankwamen stonden we toch even in verwarring. Niks geen prachtige natuurlandschappen, maar grote uitgestrekte dorre vlaktes zonder ook maar een boom te zien. Waren we wel in IJsland terecht gekomen, of had de piloot ons stiekum ergens anders afgezet ?? Maar dit is precies hoe ik  IJsland heb leren kennen. Een land van uitersten waar de weermannen/vrouwen het voorspellen van het weer maar hebben opgegeven omdat het elke 10 km totaal anders is, net als het landschap. Het ene moment rijd je door grote uitgestrekte dorre vlaktes, het volgende moment bevind je je ineens in een prachtig vulkanisch gebergte met geisers en watervallen of zie je enorme gletsjers met ijsmeren. Een land met 1001 gezichten, waarbij niet alleen het weer, maar ook het landschap continue verandert. Gedurende de dagen bezochten we natuurlijk de golden circle, diverse watervallen, geisers, het zwarte strand en het ijsmeer. Zoals altijd gaan de dagen weer veel sneller voorbij dan je wilt, en was het weer tijd om terug naar Nederland te gaan. Maar ik ga zeker nog eens terug naar dit prachtige land. Misschien dan zelfs wel in de winter om de ijsgrotten en het noorderlicht te gaan bekijken.   lees meer...

Winnaar Bruids foto award 2016 categorie Klaar voor de huwelijksdag

Winnaar Bruids foto award 2016 categorie Klaar voor de huwelijksdag

Afgelopen maandag 30 mei was een hele spannende dag voor mij. Avonds werden in de Maartenskerk in Doorn  de bruid foto awards 2016  uitgereikt. De oscar voor bruidsfotografen. Ik wist al wel dat ik genomineerd was, maar had totaal geen rekening gehouden met het feit dat ik misschien ook wel zou winnen. Toen mijn naam uit de envelop kwam kon ik het in eerste instantie niet geloven.. Maar het was toch waar! Ik had gewoon de bruidsfoto award publieksprijs gewonnen in de categorie 'klaar voor de huwelijksdag '!! Bij deze wil ik iedereen bedanken die op mijn foto gestemd heeft en natuurlijk Sasja & Robbert op wiens bruiloft ik de foto kon maken!    

Go to top