Bruiloften

Bruidsfotografie Erwin Beckers

Sprankelende trouwfoto’s

Hoe je het ook viert, je trouwdag is een speciaal moment in jullie leven. Een dag om nooit te vergeten, vol emoties, liefde en romantiek. Een dag die je voor altijd wilt vastleggen. Met oog voor sfeer, emoties en details breng ik alle leuke, gekke, ontroerende en romantische momenten van jullie bruiloft stijlvol in beeld.

Bruidsfotografie op maat

Een bruidsreportage moet perfect aansluiten bij jullie unieke huwelijksdag en persoonlijkheid. Daarom denk ik graag met jullie mee en lever altijd een reportage op maat. Welke momenten zijn voor jullie het belangrijkst, en welke sfeer wil je dat jullie foto’s uitstralen? We bespreken het samen, en als je wilt ben ik er vanaf de voorbereiding tot het moment dat iedereen naar huis gaat.

Een extra perspectief

Wil je nóg meer momenten van jullie grote dag vastleggen? Twee fotografen zien meer dan één. Daarom werk ik samen met een vaste collega. Ik schakel dan ook graag een tweede professionele fotograaf voor jullie in.

Ontspannen fotosessie

Wil je nóg meer momenten van jullie grote dag vastleggen? Twee fotografen zien meer dan één. Daarom werk ik samen met een vaste collega. Ik schakel dan ook graag een tweede professionele fotograaf voor jullie in.

Wat kun je verwachten

Elke bruidsreportage is inclusief.

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Voorbespreking
  • Alle foto’s, met zorg nabewerkt in hoge resolutie .jpg formaat op een mooie USB stick met opbergdoosje
  • Same-day slideshow – aan het begin van het feest kan ik een slideshow verzorgen van de foto’s die ik overdag gemaakt heb
  • Een eigen website van jullie trouwfoto’s – zo kunnen jullie je foto’s overal en altijd bekijken en delen met vrienden en familie
  • BTW, reiskosten en reistijd (binnen Nederland)
  • Een leuke, ervaren fotograaf die met jullie meedenkt

Enthousiast ?

Zijn jullie benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen en wat de bijbehorende kosten zijn? Vraag dan een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met behulp van de onderstaande button. Of neem contact op via het telefoonnummer 06 46 80 16 62

Contact >

Referenties

referenties
“Onze trouwfoto's zijn super geworden! Eindelijk een keer geen standaard foto's. Klopt! dat is precies de reden dat we Erwin gekozen hebben !
Willeke & Bertjan”
referenties
“We hadden bij jou het gevoel dat er een goede vriend aanwezig was, in plaats van een fotograaf
Jenny & Guido !”
referenties
“Bij Erwin hadden we gelijk al een goed gevoel tijdens het eerste kennismakingsgesprek, wij hadden geen betere fotograaf kunnen wensen !
Roan & Antoinette”
Go to top