Bruidsfotograaf Heesch

 

Mijn laatste bruiloft van 2012 vond plaats op 21 december in het brabantse Heesch
Terwijl de rest van Nederland zich afvroeg of de voorspelling van de maya’s nu wel of niet zou uitkomen gaven Wouter en Andrea elkaar het ja-woord !
Het burgerlijk huwelijk vond plaats in de onze lieve vrouwe kapel te Mill. Een kleine maar hele romantische kapel gelegen in mooie bosrijke omgeving. Hierna gingen Wouter en Andrea met koets en paarden richting de H. Willibrordus parochie waar de kerkelijke inzegening zou plaatsvinden. Gezien de kapel had ik eigenlijk ook een klein kerkje verwacht. Mijn verbazing was dan ook groot toen ik de kerk binnenstapte. Een prachtige grote katholieke kerk welke al helemaal gedecoreerd was met de kerstversiering. Een feestje voor mij als bruidsfotograaf om daar te mogen fotograferen !

Na de kerklijke inzegening voorbij ging het gezelsschap richting kasteel Aldendriel
Terwijl de gasten in het kasteel alvast een beetje konden opwarmen en genieten van een drankje hebben we buiten nog
de trouwfoto’s gemaakt. Voor Andrea nog een hele klus om de jurk nog enigzins schoon te houden want het gehele terrein was behoorlijk nat en modderig. Maar goed.. met hulp van Wouter en na vele plassen ontweken te hebben was de jurk toch nog redelijk schoon. Na de foto’s snel naar binnen om een beetje op te warmen. Toen iedereen was opgewarmd en het bruidspaar gefeliciteerd had werd de onder genot van een glas champagne bruidstaart aangesneden
Na het maken van nog wat familiefoto’s ging het bruidspaar aan het diner en zat er voor mij als bruidsfotograaf weer op.

Wouter & Andrea.. heel veel geluk toegewenst!!

Bruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf Heesch
Bruidsfotograaf Heesch
Bruidsfotograaf Heesch

Bruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf HeeschBruidsfotograaf Heesch

Bruidsfotograaf Heesch
Bruidsfotograaf Heesch
Bruidsfotograaf Heesch

Comments

comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *